rörigt i min själ,

Hur vet man att man är kär? 
Folk säger hela tiden att det ska pirra i magen,
Man ska bli lycklig, alldeles varm i kroppen,
Vilja vara med personen hela tiden, Skriva medelanden överallt, 

Det som jag skrev ovan har jag inte kännt på så himla länge att jag blir tokig. Jag har vart så besatt utav att tro att jag är kär i en massa att jag glömt bort hur det faktiskt känns. Så jag har allt mer för var dag som kommer slutat tro på att det här med kärlek faktiskt finns. 

Just för att jag gång på gång släpper in nya män som egentligen bara är ute efter en sak. Känner mig sviken och utnytjat så hårt att jag bara vill stänga in mig och leva mitt liv ensam med min son. Fast samtidigt vill jag ha det där familjelivet som alla andra har, Jag vill leva det gifta mig kanske få fler barn. 

Men som det är just nu har jag börjat ge upp hoppet. Känner bara att allt suger och jag vill inte, Jag vill ingenting, Förutom att hitta just han som verkligen får mitt hjärta att smälta och inte mina tankar att snurra. 

Att bli kär är en kamp för mig, Jag har insett nu de senaste dagarna att det är svårt.. Det är jävligt skit svårt på ren svenska för mig att hitta just han. Tror att när jag verkligen har gett upp hoppet om kärleken och livet så kommer han finnas där, bara dyka upp och verkligen mena allt det som sägs. 

Det kanske händer inom ett år, fem eller ja kanske tio. Det återstår att se. Men som det är just nu har jag gett upp hoppet om att finna kärleken. Kommer alltid se folk som är inne i den när jag går ut och det kommer hugga i mig. Men jag är inte redo för det och världen är inte redo för mig med den. 

Men en dag... Då kommer jag vara lycklig, slippa ångesten, och bara må så bra! 

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0