Hur stavar man lycka?

Jag har ingen aning just nu, För jag är allt annat än lycklig. 

Har börjat med medicin och ska på första mötet med en psykolog imorgon. Jag ska bli frisk och jag ska börja må bra igen. Älska mig själv och bli en bra mamma åt C. men det är svårt, 

Speciellt när jag är ensam. Har en vän att vända mig till och det är jag väldigt tacksam över. Önskar dock att jag skulle kunna öppna mig mer för en annan men det är svårt då jag inte får stöd. 

varför ska jag försöka prata och öppna mig när det bara kommer dömma de tillbaka?

Får jämt frågan om jag är sur arg eller något annat negativt. NEEEJ jag är inte arg !! Jag är sårad ledsen och besviken! 

Mitt liv blev inte alls som jag tänkt och varje dag tänker jag på andra sätt som gör att jag kan slippe det liv jag har idag. Men det är inte rätt för de är väldigt egoistiskt för min son. 

Men om inte jag mår bra, hur kan han få göra det? 

ska bli skönt att prata med en psykolog imorgon. kunna få ut allt jag känner samt bara få prata med någon, gråta, skrika, vara...

för just här tycks det inte gå. Känner mig ensammare än innan. 

kaos. 
Hur känns det att vara lycklig? För jag tycks ha glömt bort det. 
Josefin
2014-12-15 @ 21:39:05

Trillade in på din blogg av en slump, läste några inlägg. Nu läser jag den lite nu och då och känner igen mig väldigt mycket i det du skriver. Du verkar vara stark och allt går att lösa, keep on smiling! :)

Sally
2014-12-15 @ 22:29:35

hej Nadja
Jag har läst din blogg länge men aldrig kommenterat innan men kände att det är dags. För jag vill så gärna säga till dig att du måste få må bra, du ska inte behöva ha det så här, känna dig så ensam, övergiven, orkeslös, deprimerad osv. Medicin är bra, det kan hjälpa men kom ihåg att det kan bli sämre första 10 dagarna med ökad ångest och dåligt mående men det är övergående. Är du inte lycklig och det fortsätter kännas så här så tvinga dig inte kvar i en situation du inte mår bra i. Stanna inte i nått för din sina skull, lägg inte det på honom. Om du mår bra så mår din son bra. Jag har förstått att du blir dömd och ifråga satt för dina beslut men kom ihåg att dom är dina och att dom inte har rätt att döma dig. Även om man handlat på impuls ibland så blir inget bättre av att folk är snabba med att påpeka det, du slår på dig själv tillräckligt hårt. Andra behöver med ord eller dömande inte göra det. Va snäll mot dig själv och jag hoppas det var ok att jag som helt okänd skrev några ord.
Hälsning Sally
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0