jag har levt i 20 år idag!


Dagen började med att min tvillingsyster sov hos mig. Vi vaknade tillsammans med Charlie vid sju för att äta lite lyxigare frukost med födelsedags muffins och paketöppning!

Efter att vi hade fixat i ordning oss gick vi till förskolan för att göra ytterligare en inskolningsdag åt Charlie. Det går riktigt bra för honom där. Och han har väldigt fina vänner som han leker med :)

När allt de var klart gick vi ner till centrum för att handla det sista som vi behövde för att fixa allt som skulle fixas. Nathalie tog även hål i öronen när vi var där nere. Så duktig hon var och ja var verkligen stolt över henne ♡

Vi gick sedan hem och började med all mat för att slippa göra det mesta sen när gästerna kom. Vi städade undan och tände ljus på toaletten så det skulle bli bra mycket trevligare. Dock syntes det inte att vi hade städat för att min son slängde fram alla leksaker igen (:

När gästerna kom hit vid fem så bjöds det på fördrink(loka persika/hallon med jordgubbe i) samt en förrätt som bestod av tunnbrödrullar med räkröra i. Riktigt gott och uppskattades av alla. Varmrätten blev hasselbackspotatis och ungnstekt flärkkare och favoritsåsen. Är riktigt förvånad över mig själv som lyckades få ihop en så bra middag! Efterrätten bestod av jordgubbscheasecake och en massa bullar på det.

Gästerna gick hem vid ca åtta och lille C var helt spidad. haha så gulle liten slocknade efter mycket bus och lek vid nio. Han lär sova riktigt tugnt nu och det är lika bra, För imorgon är de en lite längre dag på dagis! :)

Nu ska jag njuta första kvällen som 20 åring med ett glas rose!

PUSSAR

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0