Har du någon dröm som du vill uppnå innan livet är slut?

Jag har en dröm som jag haft enda sen jag var liten vad jag kan minnas vilja bli en model av något slag. Men aldrig riktigt vetat hur man ska gå till väga för att göra det. Har skickat runt mina bilder som jag själv tycker är bra till små event där de behövs men aldrig fått något jobb inom det. Har på något vis tappat de där lite om att JAG vill bli model och stå framför kameran. jag vill göra de som alla vackra i VS gör.

Men när jag nämner detta till de jag pratar med fåt jag oftast höra att jag inte har kroppen, behöver banta och förstora brösten så att allt ser bara så fejk ut.

Som jag är idag 173cm lång och väger ca 62kg är jag nöjd när jag ser i spegeln.

När jag fyllde 18 år så fick jag i present utav min BÄSTA vän "model för en dag". Eftersom att hon visste hur mycket den drömmen betydde för mig. Jag älskade hur som pysslade om mitt hår, sminket och bara ALLT! Min dröm växte och växte för varje bild dom tog utav mig!

När jag såg första säsongen av topmodel Sverige var jag för ung för att söka. Men jag hoppades alla dessa år att det skulle bli jag som en tag stod där framför kameran och blev fotat av Nigel från ANTM. Men så blev det inte. Jag har sökt och sökt för varje säsong men det är flera tusen flickor som har samma dröm som jag. Att bli stor inom denna bransh.

När jag ser dessa två bilder;

Tänker jag; jag får inte ge upp! Det här är min chans jag SKA bli nånting jag SKA synas någonstans...

Har ni sett filmen "the secret" ? Om inte så tycker jag ialla fall att ni ska göra det. Där får man lära sig att om man tänker och vill tillräkligt mycket så blir det sanning en vacker dag.

Så min mening till er idag; VÅGA TRO PÅ ERA DRÖMMAR!

♡ PUSS ♡

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0