När man får ångest...

under en längre period har jag mått måde dåligt och bra. Det pendlar så fruktansvärt ungefär som en berg och dalbana. Men en sak som alltid funnits där är maten.

Jag får ångest så fort jag stoppar i mig något och sen får jag ånget när jag inte gör det. Mat har aldrig vart något jag egentligen mår bra av när jag ser eller stoppar i mig. Vill bara kräkas och få ut allt igen trots att jag inte gör det.

Jag går upp i vikt för att jag äter godis. Men lyssna själva grejen är att jag blir inte sugen på det om jag inte har eller ser det. Men när de finns där framför ögonen så kan jag äta hur mycket som helst.. Mat där emot inget sug alls för ja det blir man ju "tjock" av... Så sjukt tänk jag har men visst.

Jag har nu eftersom att mat inte lockar mig börjat äta bars allevo för att i alla fall få i mig något. Men till och med de har jag svårt för. Tror att man blir tjock av ALLT...

Jag mår inte bra och de vet jag mycket väl om.


Tänket även att snart om bara EN vecka så åker vi till Turkiet. Där kan jag äta frukt ovh flytande mat för att gå ner så mycket som möjligt. Sjukt eller hur men jag når bättre av det. Gå ner till 60 och stanna där

PUSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0