När de e som... bäst?

God morgon på er! :)
Idag är det ju onsdag som ni alla vet och jag har min sista dag i skolan. Eftersom vi bara har måleri lektioner imorgon så behöver jag inte gå eftersom jag ändå inte har något att pyssla med där nu när jag är klar med allting :) Sen så vet jag inte när jag slutar exakt idag. Jag kan sluta allt mellan 10.30 till 14.15. Så det är ganska svårt nu att veta OM jag ska ta med all packning till skolan eller om jag ska åka hem emellan ?

IDAG nu så åker jag till Åland ikväll och på något vis känns det som att jag får skuldkänslor. Inte alls roligt, jag har haft så mycket olika humörsvängningar det senaste dygnet att det inte är klokt. De e något som är väldigt negativt med graviditeten. Som om jag inte redan hade nog liksom? Tycker synd om de som måste umgås med mig när jag är som jag är... seriöst alltså!

Nej nu ska jag äta upp min frukost som består av en Aktivia(fanns tydligen laktosfri) Och en risigrutti! Så vi kanske hörs senare idag eller så uppdaterar jag med imorgon bitti när jag kommit fram! :)

PUSSAR

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0