Musik tips från mig till dig

Dessa två låtar är väldigt mycket spelade i mina öron just nu, Jag bara älskar dom! 
Så mycket känslor som bara är och jag blir lite tårögd när jag hör texten på den, Man kan inte rå för vad sitt hjärta vill, Man går efter det ändå.. Och man lyssnar på vad folk säger till en men man vill inte höra eller lyssna på vad dom tycker,,, Vilket kan stämma in rätt bra just nu på mitt liv. 


 
 
Även denna låt kan jag tycka att passar in rätt bra, jag är inte lycklig eller mår bra med allt som är händer just nu. Men jag vill ju vara stark och försöka bli frisk med allt som kan bli bättre. Så denna ger mig lite hopp om allt. 

PUSS

Dåligt med uppdatering

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har skrivit som jag brukar. MEN jag har mina skäl vilka är att jag jobbar nu hela dagarna sen kommer jag hem lagar mat städar diskar och lägger barn. Sen orkar jag knappt hålla i mobilen för att skriva! 

Men lite kort om allt, Det går helt ok bra med psykologen, Känns dock som att vi inte pratar om så mycket mer än hur jag ska sova för att må bättre... 

Sen så imorgon ska jag göra en gastroskopi vilket inte känns så himla kul men kanske jag äntligen får svar på varför jag har en sån smärta hela tiden.. 

Ikväll nu fick jag världens huvudvärk så ska försöka vila lite för att bli bättre

PUSS ❤️NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0