Sommarjobb

Hallå där i stugan, 
Vart ska jag börja när det kommer till det här ämnet. 
Som dom personerna som känner mig VET så älskar jag Stockholm mer än någon annan stad på denna värld. Skulle mer än gärna bo mitt i stockholm med tuben utanför dörren. Inga problem alls för mig del. Vore det en etta så som en fyra absolut skulle ta den alla dagar i veckan! Det är liksom jag att bo så mitt i stan. 

Här på Åland bor vi också mitt i stan men helt ärligt är det som att bo i en liten håla på landet i Sverige ( oj ja jag skrev verkligen det där.. Låt mig tycka att det är så!) På sommaren kan det vara rätt kul att bo här för då händer allting och man kan känna att det faktiskt bor folk på denna Ö. Tyvärr så tror jag nog att mitt öde inte finns här. Fast jag kan trivas ena dagen så trivs jag inte den andra. 

Jag har sökt en hel del sommarjobb både här på Åland och i Sverige, Hade fått ett toppenjobb här men när jag spontant sökte det i min hemkomun och fick det kände jag bara, Den här chansen kan jag bara inte skippa! Så jag tog den. Vilket betyder att jag kommer bo i Sverige över sommaren och jag känner mig bara så lycklig och glad att jag inte kan beskriva det! Hoppas verkligen att det blir så roligt som jag tänkt mig :) 


Blir det så att jag får förlängt kontrakt kommer jag givetvis att ta det. Men har nog inte riktigt planerat längre än för sommaren just nu. Känner att jag vill ta en dag i taget och se hur det går med att. C T och ja mig själv. 

Har mått väldigt dåligt sista tiden och det har gjort att jag vill fokusera på mig själv framförallt och göra det som får mig på topp! Vilket nu detta jobb och även boende har hjälp mig med. 

Just idag mår jag så BRA! :) 

PUSS

Fina Marcus 💕

Idag var det dop för min fina Gudson Marcus som är min bästaväns son. 

Jag är då lyckligt lottad och tacksam över att jag får vara en utav hand gudföräldrar, Kommer älska och skämma bort honom som om han vire min egen. Jag är så kär! 
 Och att få vara gudmor till min bästaväns barn är helt gudomligt! Och att hon är till Charlie går inte ens att beskriva! En vänskap som började vid 6års ålder och än idag växer sig fram, 

Kan inte förklara hur lycklig jag är!

PUSS 
NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0