Onsdag.

Idag har jag räknat ut att jag kommer klara mig efter att alla räkningar är betalade, Känns jätte skönt och jag är nöjd med det jag har gjort för att klara mig även denna månad. Så jag hoppas bara att allting blir frid och fröjd sen för jag orkar inte med fler motgångar just nu! 

Jag behöver en paus, bara ta det lungt och vila upp mig tillsammans med min son. Så därför har jag hela oktober bestämt att jag ska vara mammaledig just för att försöka varva ner och bara vara, För mig och fundera på vad jag verkligen vill göra med mitt liv. Söka lite nya jobb men verkligen inte känna någon stress kring det som händer just nu. 

Vill bara vara glad, Lycklig och tänka positivt så som jag gjorde för ett par år sedan. Men allt det är bara borta, Kan ärligt säga att ja inte alls är som jag brukade vara. Den där snälla rara Nadja som ställde upp på allt med alla, helt sjukt hur man kan påverkas och börja av så små saker. Hoppas verkligen att allt vänder efter flytten. 

Gör det inte de får jag börja komma underfun med vad jag egentligen är menad att göra på denna planet. För som det känns nu är allt bajs skit helvete.. Men det går nog över. 

Ska bli skönt att vara mammaledig en månad för att tänka på livet, Det viktiga, Här i livet... 

PUSSNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0