Känner mig som en påse skit.

De senaste dagarna, veckorna har jag inte mått helt 100. Det har vart en massa strul hit och dit vilket har resulterat att jag är super sönder stressad med hjärtklappning och ångestattacker. Jag vill inget hellre än att lägga mig i sängen igen med täcket över huvudet. Lite så känner jag. Sen har har jag fått en omvänd reaktion nu när det kommer till mat. När jag sist mådde såhär ville jag knappt äta utan mer kräkas och bara va för mig själv, Nu äter jag i stort sätt allt som kommer i min väg på grund av allt som händer i mitt liv. Mår så fruktansvärt dåligt med ångest. 

Att flytta till Åland tror jag personligen att kan vara bra för mig, oss alla i min närvaro, Samtidigt som detta skrämmer mig är jag glad för att välja det här steget ut mot världen. 

Även fast jag idag önskade att ja var 18 år ensam, bara mig själv att tänka på, Skulle bege mig ut i världen och träffa folk, nya vänner och bara uppleva världen, Spendera ett halvår i turkiet med folk jag lärt känna där. Men nya ansikten som förgyller mina dagar. Jag önskade så hårt att man kunde spola tillbaka tiden några år så jag får göra det jag tänkte från början. Lite sent känns det som att de är nu, När det mesta sätter käppar i hjulet för mig. 

Nu när jag samtidigt skriver detta så skriker jag inombords. Vill bara gråta och lägga mig i fosterställning. Spara ihop alla mina pengar och fly, fly till ett land där jag känner glädje och lycka. 

Vet att det jag skriver låter helt kokobananas just nu, Men allt i mitt huvud bara snurrar då jag just nu är i en sån svacka att jag inte ens vet själv, Mina ångestattacker är så hemska att jag får panik och vill fly ifrån min egna kropp. Sönderkliad pga stresseksem, domningar i ansiktet pga alla tankar, hjärtklappning pga att jag är så osäker just nu, 

Varför varför.... 
Det ända jag önskar just nu är att få sätta mig på ett plan till ett land.. ett glatt land för att bara vara,
för att bara vara med mina vänner, Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0