i stort sätt klara nu :)


 

Nu ser det äntligen ut som ett hem, imorgon ska vi till sverige för att köka kakel. sen på torsdag ska jag börja fixa klart hallen :) känns helt otroligt! :) 

PUSS 

Känner mig glad!

Mitt jobb som personlig assistent har sina fördelar ibland. Denna vecka håller jag och min syster på att fixa om hennes rum på hennes dagliga verksamhet. Vi skulle skapa ett rum som hon känner lugn och ro i. fick fria händer och jag började genast måla upp på väggen. Är så enormt glad att jag får göra väggmålning igen! :D 

Snart klara! :D

Den nya lägenheten börjar ta form. nu är båda sovrummen klara för att börja intedas. Sen är alla golv slipade så de ska bara laseras och målad vita. Sen är köket på god väg upp så det känns verkligen positivt nu till allting. även vardagsrummets tapeter är uppe på 2/4 väggar. hallen har också tapeter uppe, dock så ska vi hitta en bra kulör till resten ytav väggarna som passar till björkstammarna :) 

Vi har haft turen att C kunnat vara med sin farmor ena dagen och sin faster m.familj så vi kunnat jobba hela dagarna den här helgen. Guld värt ! 

 Ska bli så otroligt roligt och skönt att flytta om en vecka, Kan säga att vi längtar alla tre lika mycket tror jag :) Nu ska jag sova snart så sjukt trött! 
NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0