tankar

god morgon bloggen! 

Just nu halvsitter jag i sängen tillsammans med en småtrött C som ser på dr. Mcstuffins samt en sambo som sover gott under täcket. 

Som jag skrev igår så lovade jag att uppdatera mig om allt som hänt den senaste tiden vilket är en hel del kan jag lova! Jag ska försöka skriva ut det på bästa sätt så att ingenting misstolkas. Även fast vissa kanske lyckas med det så men det är smällar mab helt enkelt får ta då :) 

Men som sagt den senaste tiden har det vart fullt upp med precis allting känns det som. Jag har mått/mår fortfarande väldigt dåligt psykiskt när det handlar om en massa saker. Jag har nu blivit så dålig att min ångest tar över känslor när jag äter, alltså varje gång jag ska äta blir det en kamp mot smärta i bröstet. jag har även stressat upp mig så enormt mycket att mitt huvud är helt förstört alltså med migrän och ögonproblem, Vilket är så skrämmande! 

Jag var så rädd en natt att jag skulle dö då mitt bröst gjort ont så länge tt jag då inte kunde sova, Tankarna spred sig om allting, Tänk om jag dör nu när T är på jobb och C sover gott i sin säng. Jag hade så fruktansvärt ont att jag inte visste vad jag skulle göra, Men det var sista droppen för mig. Jag visste sen länge att jag behövde söka hjälp men har inte vågat. Har alltid tänkt att jag ska klara det själv så som jag alltid har gjorten det gick helt enkelt inte nu. 

Jag sökte vård dagen efter och det gick fort. Jag har nu börjat jobba med mig själv psykiskt och fysiskt. promenerar så ofta jag kan tar maten en tugga i taget och jag har tagit blodprover som visade på tt mina värden i kroppen är väldigt låga så jag ska ta nya nu i veckan. Har även en bokad tid tillbaka hos läkaren om ett par veckpr för att se hur vi ska gå till väga. 

Jag är ledsen för mig själv tt jag lät mitt mående gå så långt som jag gjorde och jag önskar ingen annan människa på denna jord att må så dåligt som jag gör. Det är inte att leka med. 

PUSS Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0