Kaos

idag känner jag mig som en helt annan människa, vilket i detta fall inte är så possitivt kanske. Jag är helt slut i kroppen orkar ingenting och lägenheten ser ut som skit helt ärligt! Jag längtar tills det blir kväll så jag får gå och lägga mig tillsammans med sonen. för min energi är helt på noll. 

dom som kännet mig vet hur jag är när det handlar om att ha lägenheten städad... Just nu är den långt ifrån det. Charlie har lekt i både vardagsrummet och i sitt rum. Brukar nog gå och plocka efter honom men nu orkar jag inte. Hoppas att jag har med energi imorgon så jg även kan vara den bästa mamman jag vill vara. Men när jag mår som jag mår är det riktigt svårt. 

Sen saknar jag att kunna ta mig någonstans känner mig så öde och jag saknar min bästa vän som jag bara kunde åka till förut om det var så. men nu är de inte lika lätt längre. Känner mig ensam veckorna T är på jobb och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. 

Jag har och fortfarande söker en massa jobb men det är sjukt svårt att få just nu eller så har jag ett riktigt kasst CV? känns iall fall väldigt hopplöst just i denna sekund med allting. när inte ens en städfirma vill anställa en så tycker jag det är illa. men peppar peppar skam den som ger sig!! 

Jag har anmält mig till att kunna hoppa in i olika sammanhang så hoppas verkligen att det dyker upp någon som vill ha mig ett par dagar för jobb. skulle vara toppen! 

Nu ska jag drömma mig bort och försöka bli bättre. Jag ska bli bättre ! 
Nathalie
2014-11-05 @ 16:41:54

Vad har du för utbildning? :)

Svar: målare (3 års gymnasium) sen har jag jobbat som personlig assistent två år :)
NadjaIsabelle
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0