fredag till lördag!

Igår kväll kom mamma till ön, Jag hade frågat henne ifall jag och Charlie fick åka med över natten till min mormor och morfar för att vara lite sociala med dom även för att se den mysiga shoppingen som pågår just nu hemma hos dom. :) 

hon hämtade oss på kvällen sen åkte vi mot min storesyster, där såg barnen på tv lekte busade och allting så mycket dom bara orkade. jag min syster samt mamma drack te och pratade strunt. rätt mysigt. Sen åkte vi ut mot Geta, Där möttes vi av glada ansikten. <3 

vi pratade och hade de bra innan vi skulle gå och sova. Idag sen så var vi ute och lekte C fick åka med en sväng i traktosn och jag kan säga er att han var heeeelt överlycklig!! Hans dröm är/va stt åka en traktor så hur tur hade inte han att hans gammalmorfar (min morfar) äger en då. Det var underbart och jag blev lycklig av att se han så glad :) 

Sen åt vi lunch och hade det bara allmänt bra. Stannade till på butiken för att handla lite lördagsmys så nu ligger vi i sängen med chips munk och tripp hehe :) 

PUSSNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0