Bloggmiddagen 2014

Hejsan alla vänner och ni andra jag ej känner <3. 

Nu den här helgen så har jag vart till mitt älskade Stockholm för att umgås med min familj mamma systrar vänner ja alla jag verkligen mår bra utav att vara med. Som ni fleste vet fixar mamma www.tjejmorsan.se tillsammans med Anna en middag för oss bloggare. I år var det fjärde gången dom lyckats med den bästa middagen på året. 

Vi var på en resturang som jag i detta nuet tyvärr inte minns namnet på, Men den ligger i gamla stan på Järntoget och hade den godaste maten jag ätit på bra länge. Trevlig och väldigt vacker personal gjorde det så mycket bättre. 

Jag hade även en sån otrolig tur att jag hamnade brevid ett toppen gäng som jag verkligen bara älskade att sitta vid. Det blev skratt applåder och en hel del som uppskattades. Jag kände att den glada possitiva energin behövde jag för att fylla på mitt föråd med glädje. Helt lovley! :) 

Jag hade även turen med mig att få vinna fyra gånger på utlottningen och det bästa priset gick helt klart till mig anser jag, En väska från Tirapunji ska jg snart klicka hem med lycka och glädje, Sen vann jag även ett så otroligt fint halsband att jag inte finner ord, Även vitaminer och en jätte söt sköldpadda till Charlie. Men på tal om inte goddiebagen. vilken dröm det var att få plocka upp och se den! 

jag är så imponerad utav dessa två kvinnor att jag inte finner ord! All creed till er och kärlek <3 


Sen hade jag världens finaste kille som hjälpte mig att undersöka dom fina sakerna, Han tyckte dock att de tillhörde honom att som vi tog upp, Mycket fick han men inte allt (: 

Nu ska jag försöka sova. 
PUSS 
EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX
2014-11-24 @ 21:53:13
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Gullungen! Han passade ju riktigt bra i mössan :-)

Taverna Bazaar hette restaurangen.

Hoppas du tankat positiv energi så det räcker läänge nu.

Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0