Andas, känn pulsen, andas

-5kg på vågen på grund utav att jag inte kan äta, och detta har hänt de senaste två månaderna. Är rädd för att något ska hända med min kropp, Jag kollar pulsen obeskrivligt mycket för att de att jag lever. 

Jag har ett sånt tryck i bröstet att jag har en kamp varje dag minut sekund att andas för att försöka ta mig upp på dagarna. Försöker spela glad och positiv här i livet men det är jävligt svårt. Vill ha stöd och kramar av personer som säget att det kommer bli bra samt att de finns här för mig. Speciellt nu när jag mår som sämst. 

Förr kunde jag se mitt liv långt fram i tiden. kunde planera saker vad jag ska göra om ett år, kanske till och med två. Men nu känns det mer som att jag kämpar med att vakna upp nästa morgon. 

Jag behöver stöd hjälp och glada positiva människor i mitt liv som hjälper mig tillbaka, Till den personen jag en gång har vart men det känns så enormt svårt att lyckas bli hon igen. Oavsett om jag skrattar ena sekunden så kan jag bryta ihop den andra. 

Mina tankar vändet sig som fan och jag vet inte hur länge jag kommer orka med detta. Smärtan och trycket över bröstet växet och jag är rädd, Vad händer den dagen jag inte orkar längre? 

Jag tar en dag i taget, tack vare min son så finns jag kvar än idag. och jag hoppas att det här bara är en tuff period i mitt liv så jag mår bättre snart. 

Jag vill inte må dåligt!! jg hatar det!! Jag hatar att vara sjuk. 

Har fått min remis till psykolog nu men dom påstod sig inte att detta var alut fast jag öppnade upp mig och bröt ihop. Så hoppas ändå att det är min tur snart. Annars får jag ta och ringa akuten till psykolog då min ångest tar över, 

Har turen att Cs pappa är hemma och kan hjälpa till med honom, För annars hade mina känslor svämmat över. 

Nu ska jag försöka sova och hoppas ytterligare en dag att jag vaknar med ett annat humör, troligtvis så kommer det inte ske eftersom jag nu är på botten, längre ner än vanligt. 

kärlek på er och våga tala ut. 
PUSSNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0