En helg går alldeles för fort!
Lillajul marknaden var så otroligt mysig, Hittade en fin dörrkrans som nu pryder dörren så fint, Charlie fick meta och vi åt korv drack glögg hade det almänt mysigt! Köpte en massa gott som vi sedan använde till lillajuls middagen. Ts lillasyster och hennes pojkvän kom över på middag. Jag hade lagat julmat för hela slanten, Blev gott och lyckat, Kvällen höll på ett bra tag tror även att vi alla hade väldigt trevligt. 

Idag på första advent kokade vi tomtegröt samt åt lussekatter & pepparkakor. Det har vart en lugn dag för övrigt, :)

Imorgon ska det fixas en del och inskolningen för C fortsätter! 

Om ni läser Ålandstidningen får ni hålla utkik efter en bild på min familj då vi förmodligen kommer att vara med (; 

PUSS 

Lilla Jul !

God morgon världen! 
Idag är det dagen före advent, Lillajul om man dka gå efter åländska traditioner. Villet vi i vår familj gör. Det är något jag alltid firat och alltid kommer att fira, Man går på marknad, äter julmat och barnen får en present var. Charlie fick lite lego imorse och det blev nog väldigt populärt då det både var lego och Jake från disney channel, 

Jg ligger just nu kvar i sängen men grabbarna lagar ihop lite frukost, Sedan ska vi börja bege oss mot marknad tillsammans med Ts syster och hennes pojkvän. Ska bli så mysigt! dom kommer även över på middag sen. 

Vi klädde ju även granen igår måste jag säga, Jag lagade även egna köttbullar och en julskinka. Så om ni vill se titta här; 💕

Hopps ni får en lika bra och fin dag som jag! 
PUSS 

Andas, känn pulsen, andas

-5kg på vågen på grund utav att jag inte kan äta, och detta har hänt de senaste två månaderna. Är rädd för att något ska hända med min kropp, Jag kollar pulsen obeskrivligt mycket för att de att jag lever. 

Jag har ett sånt tryck i bröstet att jag har en kamp varje dag minut sekund att andas för att försöka ta mig upp på dagarna. Försöker spela glad och positiv här i livet men det är jävligt svårt. Vill ha stöd och kramar av personer som säget att det kommer bli bra samt att de finns här för mig. Speciellt nu när jag mår som sämst. 

Förr kunde jag se mitt liv långt fram i tiden. kunde planera saker vad jag ska göra om ett år, kanske till och med två. Men nu känns det mer som att jag kämpar med att vakna upp nästa morgon. 

Jag behöver stöd hjälp och glada positiva människor i mitt liv som hjälper mig tillbaka, Till den personen jag en gång har vart men det känns så enormt svårt att lyckas bli hon igen. Oavsett om jag skrattar ena sekunden så kan jag bryta ihop den andra. 

Mina tankar vändet sig som fan och jag vet inte hur länge jag kommer orka med detta. Smärtan och trycket över bröstet växet och jag är rädd, Vad händer den dagen jag inte orkar längre? 

Jag tar en dag i taget, tack vare min son så finns jag kvar än idag. och jag hoppas att det här bara är en tuff period i mitt liv så jag mår bättre snart. 

Jag vill inte må dåligt!! jg hatar det!! Jag hatar att vara sjuk. 

Har fått min remis till psykolog nu men dom påstod sig inte att detta var alut fast jag öppnade upp mig och bröt ihop. Så hoppas ändå att det är min tur snart. Annars får jag ta och ringa akuten till psykolog då min ångest tar över, 

Har turen att Cs pappa är hemma och kan hjälpa till med honom, För annars hade mina känslor svämmat över. 

Nu ska jag försöka sova och hoppas ytterligare en dag att jag vaknar med ett annat humör, troligtvis så kommer det inte ske eftersom jag nu är på botten, längre ner än vanligt. 

kärlek på er och våga tala ut. 
PUSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0