rörigt i min själ,

Hur vet man att man är kär? 
Folk säger hela tiden att det ska pirra i magen,
Man ska bli lycklig, alldeles varm i kroppen,
Vilja vara med personen hela tiden, Skriva medelanden överallt, 

Det som jag skrev ovan har jag inte kännt på så himla länge att jag blir tokig. Jag har vart så besatt utav att tro att jag är kär i en massa att jag glömt bort hur det faktiskt känns. Så jag har allt mer för var dag som kommer slutat tro på att det här med kärlek faktiskt finns. 

Just för att jag gång på gång släpper in nya män som egentligen bara är ute efter en sak. Känner mig sviken och utnytjat så hårt att jag bara vill stänga in mig och leva mitt liv ensam med min son. Fast samtidigt vill jag ha det där familjelivet som alla andra har, Jag vill leva det gifta mig kanske få fler barn. 

Men som det är just nu har jag börjat ge upp hoppet. Känner bara att allt suger och jag vill inte, Jag vill ingenting, Förutom att hitta just han som verkligen får mitt hjärta att smälta och inte mina tankar att snurra. 

Att bli kär är en kamp för mig, Jag har insett nu de senaste dagarna att det är svårt.. Det är jävligt skit svårt på ren svenska för mig att hitta just han. Tror att när jag verkligen har gett upp hoppet om kärleken och livet så kommer han finnas där, bara dyka upp och verkligen mena allt det som sägs. 

Det kanske händer inom ett år, fem eller ja kanske tio. Det återstår att se. Men som det är just nu har jag gett upp hoppet om att finna kärleken. Kommer alltid se folk som är inne i den när jag går ut och det kommer hugga i mig. Men jag är inte redo för det och världen är inte redo för mig med den. 

Men en dag... Då kommer jag vara lycklig, slippa ångesten, och bara må så bra! 

en powernap kan göra nytt


Vi tog oss en powernap som varade i två timmar ungefär, det behövde helt klart vi båda, känner mig inte utvilad men mår helt klart lite bättre, Har inte direkt någon ångest men en mss tankar snurrar i mitt huvud, 

fortfarande om en massa hur endel människor prioriterar och valt att leva sina liv. inget jag egentligen ska lägga min energi på, men jag har valt att göra det ändå eftersom det är mitt eget kött  och blod inblandat. Hur som så hoppas jag att personer börjar tänka om snart då jag inte orkar med allt som vart/är. 

ska försöka se allt positivt tills den 10 juli, då ska nämligen jag lille C och hans pappa åka till Småland på en minisemester och gå på ALV. tror det kommer bli jätte roligt och nyttigt för oss alla.

Peace 

ingen energi kvar

jag har kommit till en årervändsgränd i mitt liv just nu, 
Jag orkar ingenting och känner bara hur vissa människor har gjort att jag tappar hoppet, 
hur man gång på gång prioriterar annat än det man ska sätta före allt annat, 

jag är trött och mår dåligt min ångest är hemsk, 
jag är tacksam över att lillkråkan finns vid min sida och gör att jag orkar fortsätta dag in och dag ut, 


NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0