Det här med kärlek...

Idag på jobbet var det en man som kom fram till mig. Tydligen så hade han frågat alla samma fråga och ville veta vad även jag tyckte och tänkte.. Såklart skulle jag svara på frågan mellan alla hans avbrytningar.

Frågan löd så här;
"Tror du att man kan vara kär i fler personer?".

Mitt svar blev helt enkelt; Ja det tror jag att man kan. Varför skulle man inte kunna vara det? jag menar har man ett stort hjärta så får det även plats fler personer i det. Man kan älska allt möjligt som finns på denna jord och även vara kär i fler än en kvinna/man.

Han blev helt chokad över mitt svar och tyckte att jag var galen. Hans motsvar blev att man bara kunde gifta sig med en och så vidare.

Visst det är så men jag anser att har man ett stort hjärta finns det plats för mer än en kärlek. (:

Blev funderingar hela dagen på grund av alla svar han fick. Men det var även roligt att höra hur andra tänker om just den frågan.

Så nu ställer jag den till er!
Tror ni att man bara kan vara kär i en eller faktiskt fler?

PUSSAR

Läkartid på DS idag.

Hejsan, Godkväll eller vad ni säger nu!

Idag hade jag en tid till Abortkliniken på DS 10.30. Jag visste inte vd jag skulle säga eller hur jag skulle må mer än att min ångest var hög.

Igår när jag lekte med Charlie i rummet kändes det som att det högg till i magen. Exakt samma känsla som jag hade i lördags när då förmodligen moderkakan kom ut. Blev nervös och sprang till toaletten för att se vad som hänt. Va tvungen att trycka som en tok. Helt ärligt tror jag att de var en krystvärk som jag hade. När jag såg sen liknade det ett minifoster som låg där i trosan... det va ca 3cm långt hade huvud kropp allting. Jag trodde aldrig att jag skulle vara tvungen att se det så där. På riktigt jag trodde att min värld skulle falla sönder, Började storböla och bara va helt tom hela kvällen igår. Känns inte helt okej i mina tankar och allt.

Idag precis innan gynundersökningen så frågade läkaren hur jag mår... Då brast allt och jag grät värre än ett spädbarn. Vad skulle jag säga mer än att jag bara mår så skit! Det ska inte vara så här. En frisk 20åring ska inte få missfall...Det ska bara inte vara så!! :(

Hon gjorde undersökningen och såg att allt hade försvunnit samt att jag hade vätska i buken. Ännu en cysta hade spruckit och det kan ha vart orsaken till missfallet eller att missfallet var orsaken till att cystan sprack. Tydligen har jag den oturen att få så här varje månad nu av någon anledning...

När undersökningen var klar så fick jag prata med en barnmorska om allt. Där fick jag höra att jag var en ung mamma och allt det där som jag hört från dag 1. Jobbigt som det redan var drogs gamla sår upp. Men jag och BM kom överens om en sak! och det var att sätta in en hormonspiral. Vilket betyder skydd i fem år och ingen graviditet kan förstöra mina studier som jag ska börja med nu till hösten.
_______________________________________

Efter allt som var på sjukhuset åkte vi till IKEA. Jag kände bara att jag var tvungen att köpa en lampa för att kanske bli lite positiv till livet. Det fungerade just då men nu sitter jag och tänker skiiiiiiit!

MEN min lampa blev helt underbar och jag köpte även ljus som luktar ananas.. Så gissa vad min lägenhet doftar nu ;)

PUSSAR

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0