punktNär man bara mår skit,
Jag är rädd för att såra andra människor,
Jag är rädd för att förlora mer vänskap,
Jag vill egentligen göra de som känns bäst för mig.

Men vad är det egentligen?

När kärleken inte går att beskriva.

Det var för bara någon vecka sen min tvillingsyster sa; Nadja.. jag önskar att det var jag som blev Charlies gudmor. Jag älskar han så mycket! ♡

Enda sen jag fick höra det har jag verkligen tänkt hur jag tänkte då när jag valde Gudföräldrar åt honom. Jag ser hur stor kärleken är mellan Nathalie och Charlie när de möts på vägen eller hemma eller ja när vi hämtar honom på dagis. Charlie verkligen lyser upp och ger Nathalie en massa pussar och kramar när de möts. Båda två lyser upp som solar när de får syn på varandra.

Hon är väldigt ofta hos mig på helgerna för att sova över. De leker och busar tillsammans. Hon har en massa presenter och bet om att få köpa saker åt honom.Hon säger väldigt ofta "Jag älskar dig Charlie du är bäst!.

Hade jag vetat hur deras relation tillsammans skulle bli för 18 månader sen hade jag valt henne, BARA henne som Gudmor.

Hon är min andra halva, Min älskade och ja helt ärligt BÄSTA syster. Utan henne skulle jag dö. Skulle inte vara ett liv värt att leva!

Hennes och Charlies kärlek till varandra kan man egentligen inte beskriva. Dom förstår varandra bättre än någon annan. Är så lycklig att få ha dessa två personer i min närhet. Mitt eget kött och blod ♡♡
Peace & Love

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0