Vad är det för märkvärdigt?

Vet inte riktigt vart jag ska börja med detta inlägg, 

Det handlar ialla fall om One direction, Ja ni vet det där bandet som skapades i amerikanska X-factor och slog igenom snabbt på rekordtid.

Ni som följer mig här på instagram även twitter vet att jag har ett speciellt band till dom och är nästan helt besatt utav deras musik. Har jobbat på en konsert sett dom uppträda flera gånger och dansat till dom nu senast i juni 2014. När dom kommer på tv blir jag som ett litet barn på julafton. Kan inte få nog! 

Jag får ofta frågor som; "hur känns det att vara du tillsammans med alla 11åringar?" eller; "vad är det egentligen för märkvärdigt med dom?" en gång så fick jag höra hur töntig jag var. Ni kan ju gissa vilka svar alla fick. 

One direction består av fem killar som är födda mellan 1994-1991, Jag är själv född -93 så jag ser egentligen inget fel med att jag avgudar dom? 

Och det märkvärdiga med dom kab hag inte riktigt sätta ord på, Jag älskar detas musik och hur dom är i olika intervjuer. Kan stirra mig blind på dom och deras senaste album har gått på högvarv här hemma. Ren och skär lycka! Jag under en konsert får så mycket adrenalin i kroppen att jag åh finner inga ord, 

Det är nästan liknande alla som får träffa sina idoler eller ja ser en fotbollsmatch kanske? Tänk att ditt favoritlag vinner serien och ni är så glada att orden fattas. Ska jag då dyka upp och säga åt er att ni är töntigast i världen? Eller oj du vann visst backstage biljetter till Bruce Springsteen som du avgudar! Ska jag dömma dig då för att han nu är en gammal gubbe ? hmm tror inte det! 

Så kom inte till mig och säg att jag är en omogen vad ni nu vill kalla mig för att jag råkar älska detta band. För just nu är dom en av få som gör mig på glada tankar. 

Och jag ser jääääävligt mycket fram emot deras konsert nästa sommar i Göteborg! 

(Bild från i somras) 

PEACE Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0