Första mötet.

Hejsan, 
tisdag förmiddag och jag ser just nu på Efter tio med Malou. Tycker det är ett program i min smak. kvinnan är stark och jag är inspererad utav henne samt alla gäster som kommer dit och verkligen öppnar sig.

Men som rubriken lyder så var jag på mitt första möte idag med psykologen. Det kändes så bra och jag vet nu att ja är ett steg närmre ett bättre liv igen. Dock så är jag rädd för att gräva i mitt liv. Att försöka komma på varför jag mår som jag mår, Men det känns ändå rätt positivt att jag har fått den här chansen, Äntligen! 

Vi pratade lite idag om C samt hur jag mådde redan under graviditeten och hur förlossningen blev. hur det har påverkat mitt tänkande, Sen fick jag papper där det stod om hur jag lättare kan hantera min panikångest, vi bokade även upp fler möten då jag behöver detta mer än någonsin. 

Är väldigt tacksam över att det finns en två läkare som vill tro på mig, Som vill att jag ska må bra! Då dom andra sagt att det inte är något fel med mig, alltså jag menar att de flesta läkarna i sverige har påstått sig att jag inte gått in i väggen eller vart full av ånget, De bad mig skriva en "to do-list" med allt som rör runt i mitt huvd och en klapp på axeln "du ska se att det blir bättre då", ja jo tack för hjälpen! 

Idag startade mitt nya och bättre liv! Men behöver det stöd jag kan få för att lyckas, Bli pushad, komma ut ur lägenheten och skaffa fler vänner. dricka kaffe på stan eller bara vara få runt andas. För det är jag värd! 

Jag ska bli starkare än någonsin och jag ska klara mig, Kämpa, klättra högre
TACK och sprid kärlek 💕👏
Anna
2014-12-17 @ 11:45:16
URL: http://mammatill3-mrsjonte.blogspot.se

Underbart att det känns bra. Du är värd att må bra <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0