Drömjulen?

Åh hur va julen? Var det trevligt? Fick ni fina presenter? 

Ska jag vara helt ärlig så hatar jag just dom frågorna. Julen blev inget som jag egentligen hade velat... Jag kände bara att i år vill jag inte ha några krav eller måsten. Orkade verkligen inte med något alls. Skönast hade nog vart att bara få vara hemma ta det lugnt se ut hur jag ville och öppna paketen i lugn och ro för oss bara oss. 

Helst skulle jag väl egentligen ha velat vara i Sverige mitt älskade Stockholm tillsammans med min familj... Men bara tanken på att fira den utan C gjorde att jag valde att stanna kvar på ön. Något jag ångrar då jag bara skulle ha åkt tillsammans med min son över. Nästa år tänker jag verkligen fira jul där. Med alla som jag älskar framför allt med min tvillingsyster! 💕 
 
Är så glad att vi kommer fira nyår där, Med min bästa vän och familj, Låter hemskt men jag hoppaded att denna jul skulle gå snabbt så jag fortare får åka över och vara med mina älskade. Och det verkar vara på min sida. Den veckan vi är där får gärna gå så långsamt den kan. Eftersom jag vill vara kvar där så mycket dey bara går. Önskar att jag kunde stanna längre men det går inte. 

som en kniv i hjärtat när jag måste lämna dom. Känns så tungt och inget jag vill. 

Annars så har det nog vart helt okej över jul, Var ute igår och det var BÄST ! :) 

Puss 


Måste även säga att jag fick jätte fina presenter, Något jag helt ärligt inte trodde. 120min massage och fem par trosor från VS. hur underbart som helst! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0