Jag orkar inte med detta.

I snart tre månader har jag haft konstant ont i huvudet, bröstet och magen. blödigt konstant sen jag satte in spiralen. Magen är svullen till max och jag har ingen energi till något. Jag känner mig så jävla äcklig och vill inte hitta på något för vad ska jag kunna göra?

Mitt huvud exploderar ju så fort jag anstränger mig. Mitt vänster bröst gör så fruktansvärt ont att jag bara vill skära av mig det. Gråter och lever på ipren/alvedon känns det som.

Idag åkte jag in till akuten ihopp om att jag skulle bli bättre och att de kanske skulle kunna ta ut spiralen. Men icke jag fick två alvedon och en tablett muskelavslappning i fall huvudvärken skulle släppa. Jag blev inte bättre utan de började sticka bakom ögonen samt att bröstet blev värre.

Just nu har jag så ont att jag svimmar ifall jag ska anstränga mig. Hur fan ska jag överleva det här? Jag vet inte ens hur de känns att INTE ha ont i kroppen längre. Hur fan känns det att vara frisk?

Bröstet har jag haft problem med sen jag gick i 8-9an men aldrig blivit tagen seriöst. ta lite alvedon så blir de bra ska du se får jag jämt höra. helst skullr jag se att dom opererade bort det då jag hela JÄVLA TIDEN har så ont att jag bara vill dö.

sova hela tiden så jag slipper den här skiten. Snart kommer jag inte orka längre. jag ORKAR INTE LÄNGRE


fick min första bot böter eller vad tusan man säger igår!Som alla i Stockholm vet så får man bara åka på reducerat när man är mellan 7-19år & 65+. Jag tänkte att ja skulle göra det EN månad bara eftersom jag inte skulle ha råd att köpa en till helpris (780kr) denna månad pga att jag fick lägre lön än tänkt.

MEN igår när jag skulle åka hem var de biljettkontroll vid Sr.Eriksplan vilket resulterade i att jag fick böter... Hela 1200kr för att jag valde att åka på reduverad biljett denna månad. Inte nog med det så var jag tvungen att köpa ett helt nytt busskort som blev 810kr.

Varför i hela världen kunde jag inte bara köpt helpris från början. Hade blivit mycket billigare än den här skiten.

Jaja bara att betala och se glad ut!
PUSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0