jag har levt i 20 år idag!


Dagen började med att min tvillingsyster sov hos mig. Vi vaknade tillsammans med Charlie vid sju för att äta lite lyxigare frukost med födelsedags muffins och paketöppning!

Efter att vi hade fixat i ordning oss gick vi till förskolan för att göra ytterligare en inskolningsdag åt Charlie. Det går riktigt bra för honom där. Och han har väldigt fina vänner som han leker med :)

När allt de var klart gick vi ner till centrum för att handla det sista som vi behövde för att fixa allt som skulle fixas. Nathalie tog även hål i öronen när vi var där nere. Så duktig hon var och ja var verkligen stolt över henne ♡

Vi gick sedan hem och började med all mat för att slippa göra det mesta sen när gästerna kom. Vi städade undan och tände ljus på toaletten så det skulle bli bra mycket trevligare. Dock syntes det inte att vi hade städat för att min son slängde fram alla leksaker igen (:

När gästerna kom hit vid fem så bjöds det på fördrink(loka persika/hallon med jordgubbe i) samt en förrätt som bestod av tunnbrödrullar med räkröra i. Riktigt gott och uppskattades av alla. Varmrätten blev hasselbackspotatis och ungnstekt flärkkare och favoritsåsen. Är riktigt förvånad över mig själv som lyckades få ihop en så bra middag! Efterrätten bestod av jordgubbscheasecake och en massa bullar på det.

Gästerna gick hem vid ca åtta och lille C var helt spidad. haha så gulle liten slocknade efter mycket bus och lek vid nio. Han lär sova riktigt tugnt nu och det är lika bra, För imorgon är de en lite längre dag på dagis! :)

Nu ska jag njuta första kvällen som 20 åring med ett glas rose!

PUSSAR

PartyLite! de bästa ljusen du kan ha (:Den 19 oktober kommer jag ha min älskade stora syster här för att ha en visning för just Partylite. Hon har nyligen börjat sälja och behöver kunder så varför passar de inte bättre med att komma till Stockholm och visa bland mina vänner och bekanta.

Känner till deras kvalite samt ljus sen tidigare och jag bara ÄLSKAR dom! Vill ge samma upplevelse till er. :)

Om ni känner er sugna på att dofta på alla dessa goa ljus i verkligheten och känner att ni vågar träffs mig. Ta kontakt via min twitter NSvedmarker. eller min facebook/mobil om ni har det :)
Ni kan även lämna en komentar här med er mejl så kan jag svara via den. Alla komentarer måste godkännas innan så ni visar inget för de andra besökarna om de är så. ♡

Annars kan ni gå in på http://www.partylite.se och kika lite för att boka en egen visning i närheten av er ;)

tveka inte på att höra av er!
PUSSAR

Som en syster från en annan mamma ♡Den här helgen som var nu spenderades med min äldsta och bästa vän jag någonsin har haft och förmodligen kommer ha tills döden skiljer oss åt.

Vi pratade oss igenom allt och inget. Vi åt mat och bara va. Vi skrattade även mer än någonsin åt allt och skämtade om det vi egentligen inte har en blekaste aning om!

hehe den här relationen dom jag har till henne kan ingen ersätta. Det är som en syster från en annan familj.

En festis bästis som håller ihop oavsett om vi inte pratat på ett bra tag. Det är ALLTID som att vi pratade dagen innan om allt och inget.

Tack fina Ellan Bestie Min brud att du spenderade helgen med mig♡

Älskar dig Vännen ♡

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0