Har du någon dröm som du vill uppnå innan livet är slut?

Jag har en dröm som jag haft enda sen jag var liten vad jag kan minnas vilja bli en model av något slag. Men aldrig riktigt vetat hur man ska gå till väga för att göra det. Har skickat runt mina bilder som jag själv tycker är bra till små event där de behövs men aldrig fått något jobb inom det. Har på något vis tappat de där lite om att JAG vill bli model och stå framför kameran. jag vill göra de som alla vackra i VS gör.

Men när jag nämner detta till de jag pratar med fåt jag oftast höra att jag inte har kroppen, behöver banta och förstora brösten så att allt ser bara så fejk ut.

Som jag är idag 173cm lång och väger ca 62kg är jag nöjd när jag ser i spegeln.

När jag fyllde 18 år så fick jag i present utav min BÄSTA vän "model för en dag". Eftersom att hon visste hur mycket den drömmen betydde för mig. Jag älskade hur som pysslade om mitt hår, sminket och bara ALLT! Min dröm växte och växte för varje bild dom tog utav mig!

När jag såg första säsongen av topmodel Sverige var jag för ung för att söka. Men jag hoppades alla dessa år att det skulle bli jag som en tag stod där framför kameran och blev fotat av Nigel från ANTM. Men så blev det inte. Jag har sökt och sökt för varje säsong men det är flera tusen flickor som har samma dröm som jag. Att bli stor inom denna bransh.

När jag ser dessa två bilder;

Tänker jag; jag får inte ge upp! Det här är min chans jag SKA bli nånting jag SKA synas någonstans...

Har ni sett filmen "the secret" ? Om inte så tycker jag ialla fall att ni ska göra det. Där får man lära sig att om man tänker och vill tillräkligt mycket så blir det sanning en vacker dag.

Så min mening till er idag; VÅGA TRO PÅ ERA DRÖMMAR!

♡ PUSS ♡

Finns det någon serie på tvn du följer extra noga?

Jag har ett par stycken som jag följer. Bland annat catfish som visas på MTV olika tider. Har inte riktigt koll men ni kan se på www tv.nu när de kommer.

Catfish handlar om två killar/män som hjälper människor att hitta och träffa den personen som de har pratat med i månader och i vissa fall år över internet och mobil men ALDRIG träffat i verkliga livet. Det här slutar olika varje gång i vissa fall blir dom faktiskt så kära som de är över internet.

Men som idag visade det sig att den snygga tjejen var en man som ville sätta dit honom för otroheten. När de träffades hade han en otrevlig ton och ville sätta honom på plats. Den stackars kille som trott att de va en tjej han pratat med blev helt förstörd och ville bara där ifrån. han hade lämnat sin tjej och familj för att kunna vara med "Jess" som han kallade sig för.

Men tack vara det så använder han inte internet lika mycket idag som då. Plus att han har en bättre relation till barnets mamma idag än innan då han hade kontakt med den här "Jess".

Jag har själv varit där, Pratade med en kille som är ett x antal år äldre än mig. Vi börjadr prata när jag gick 7-8an vilket är ca 6 år sedan. Den kontakten som jag fick med honom har jag inte ens med min bästa tjejkompis. Vi delade allt med varandra. Han hade flickvänn och jag pojkvän i olika perioder. Det var liksom han och jag i cyber världen medans vi hade ett riktigt liv utanför.

Han var med mig under graviditeten samt när jag hade det tufft med livet. Hjälpe mig en hel del för att överleva vardagen. Han har försökt få mig att ses väldigr många gånger innan men eftersom att jag är blyg av mig och sett såna här program vågade jag helt enkelt inte.

Men en dag i sommras gick jag med på det och 6 år senare träffades vi i Centralen och ja vi hade ingen kemi alls så som vi har/hade på sms. Kändes helt enkelt inte rätt vilket gjorde att vi idag bara är vänner. Vi ses inte så ofta som jag skulle vilja men vi har god kontakt och pratar om allt och inget.

Är väldigt glad att jag har en så nära killvän, man-vän hur man nu säger?

*Har du varit med om liknande?
*Var de så du träffade din respektive?

BERÄTTA! :)

PUSS

I detta fula väder blev det bak!När jag hämtade lillen ifrån förskolan kände vi oss så deppiga på grund av regnet. Så vi började baka och de blev inget annat än hallon muffins med choklasfrosting på. Två favoriter i en. Hur bra kan inte det bli?!

När jag bakar så andvänder jag recept ifrån mitt huvud. På senaste tid så har jag verkligen börjat hata receptböcker. Dom är verkligen så noggranna om att de ska BARA vara en tesked vaniljsocker m.m. Jag har därför valt att testa mig fram med olika mått och ingredienser.

Bilden ovan ser ni dagens verk! och här får ni mitt recept:

muffins:
* 2dl strösocker
* 2 ägg
* 2tsk vaniljsocker
* 3tsk bakpulver
* 3dl mjöl
* 100gr margarin (jag andvänder redan smält smör)
* 1dl mjölk
* hallon

Frosting;
* 100g philadephia
* ca 4dl florsocker
* 2msk kakao
* 2tsk vaniljsocker

Börja med att sätta ugnen på 175,
Sen vispar ni ihop vaniljsocker, socket och ägg
tillsätt mjöl och bakpulver. Ni kommer märka att degen blir hård så häll i mjölk blandat med smält margarin i omgångar med mjölet.
När ni gjort det fyller ni 2/3 av smeten i formar.
Tillslut lägger ni 2-3 hallon i varje smet så de sjunker ner av sig själva.
In i ugnen ca 15 min ellet tills de är gyllenbruna.
KLART!

Frostingen är så enkel att ni rör ihop allt tillsammans på en gång. Lägg i en påse och tryck ut så som ni vill ha den!
Toppa med ett hallon eller strössel!

Baka lugnt och ät gott!
PUSS


NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0