Du är min lycka, Du är min glädje ♡Jag älskar dig varje sekund och andetag som jag tar.
Vad vore livet utan dig nu,
Du var det bästa beslutet jag någonsin har tagit.
Min prins Min skatt Min älskade unge ♡

aldrig för många pussar och kramar, dina skratt och tokiga anfall gör mig så lycklig. att jag fick bli din mamma och att din pappa fick bli din pappa. så fina underbara du! <3

PUSSAR

Tankar och funderingar

Det senaste två åren som har gått har det hänt så otroligt mycket i mitt liv. Saker som jag absolut inte är stolt över som jag ångrar mer är nått annat på denna planet. Sen har de funnits saker som gjort att jag kännt, aa det är nog värt att leva. Jag vill vara lycklig. 

Det har gått dagar då jag verkligen inte vart lycklig. Jag har bara velat försvinna under jorden och glömma alla mina bekymmer. För att gå igenom dom dagarna själv har jag sökt mig till personer jag egentligen inte skulle ha gjort. Jag sökte mig till killar för att få bekräftelse och söka efter en lycka jag en gång har haft med just han. Den här sökningen gick inte så bra och jag tror att jag sårade mer människor än vad jag blev älskad. 

Att ha en depression samtidigt som man försöker hitta bekräftelse är ingen bra kombo. Jag gick fram och tillbaka till den person som jag sårat mest men som jag är mest rädd för att förlora. Jag vet att de ja gjorde var dumt och det ligger och gror i mitt bakhuvud dag in och dag ut. Kommer minenn hela tiden som jag bara vill ta bort. Vill leva i nuet och radera historian som vart. 

Sen finns det ju såklart saker här i tiden som jag verkligen inte ångrar. Jag fick min son som gör mig lyckligare än någonsin. Den person jag faktiskt vill leva med har valt att försöka ge mig en chans till vilket betyder så otroligt mycket. 

Jag har även ett alldeles eget hem där jag har börjat bygga upp mitt liv igen efter det som hände. Och jag hoppas nu att alla mäniskor jag gjort något ont eller sårat att ni kan som jag försöka glömma och leva vidare 
 
Kan ärligt säga att genom allt det här så har jag vuxit som person och vill bara alla väl nu.,
samt att jag ska hålla mig till sanningen oavsett vad det gäller! 
 
PUSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0