När man får ångest...

under en längre period har jag mått måde dåligt och bra. Det pendlar så fruktansvärt ungefär som en berg och dalbana. Men en sak som alltid funnits där är maten.

Jag får ångest så fort jag stoppar i mig något och sen får jag ånget när jag inte gör det. Mat har aldrig vart något jag egentligen mår bra av när jag ser eller stoppar i mig. Vill bara kräkas och få ut allt igen trots att jag inte gör det.

Jag går upp i vikt för att jag äter godis. Men lyssna själva grejen är att jag blir inte sugen på det om jag inte har eller ser det. Men när de finns där framför ögonen så kan jag äta hur mycket som helst.. Mat där emot inget sug alls för ja det blir man ju "tjock" av... Så sjukt tänk jag har men visst.

Jag har nu eftersom att mat inte lockar mig börjat äta bars allevo för att i alla fall få i mig något. Men till och med de har jag svårt för. Tror att man blir tjock av ALLT...

Jag mår inte bra och de vet jag mycket väl om.


Tänket även att snart om bara EN vecka så åker vi till Turkiet. Där kan jag äta frukt ovh flytande mat för att gå ner så mycket som möjligt. Sjukt eller hur men jag når bättre av det. Gå ner till 60 och stanna där

PUSS

Man måste offra saker ibland för att det ska bli bättre.Vi flyttar förmodligen till Åland någon gång i sommar. Blandade känslor men det blie nog bra ska vi se.

PUSSAR

VårRuset 2013Kom hem för en stund sen efter att ha bråkat mig fram och förbi korkade människor på buss och pendeltåg! Det åe nämligen så här att jag och resten av Stockholms kvinnor var och sprang VårRuset.

Jag måste säga att det var riktigt roligt och kändes inte alls som att de va 5km man gick, joggade eller sprang. Kommer helt klart göra om det nästa år. DÅ utan barnvagn. De va jätte bökigt att ta sig förbi alla men det gick och jag var duktig. Kanske att jag orkade springa med vagnen 2 kg av 5 ? sen små joggade jag och gick brevid min älskade mamma som var med mig och Charlie. Eller om det va vi som var med henne ;)

jaja hur som det va riktigt mysigt och skönt! Träningen ska komma igång till hundra och jag ska leva på Allevo (; smal och muskler here i come.

PUSS god natt ♡

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0