Udda plagg i garderoben?

När jag gick i ettan på gymnasiet så levde jag i leggings med ett linne över och en snygg kofta! Jag hade/har väldigt många olika par som jag tyvärr inte använder lika ofta längre eftersom jag numera vill gå med riktiga byxor. Men ialla fall, idag tänkte jag visa er ett par som jag köpte vintern 2009/2010 inne på h&m för 199:-En ljusgrå nyans under och sen en massa härligt färgstänkt. Dom är använda väldigt mycket eftersom jag ansåg då att dom va super snygga. Nu tycker jag nog mest att dom är sköna och duger när jag är hemma. Visst skulle jag kunna ha på mig dom ute på stan också. Men inte på samma sätt som för tre år sedan.

IDAG åkte dom på ialla fall och jag känner mig nöjd . Ett vitt linne till samt en beige kofta. Nu ska jag fortsätta med min rensning i rummet och dammsuga. Ni kommer få se senare hur snyggt det blev ;)

Har ni förresten något plagg som är lite mer annorlunda/vågat? :)

PUSSAR ♡

vill måla igen :/Bilden ovanför visar två olika målningar som jag har gjort. Den till HÖGER målade jag i tvåan på gymnasiet. Den är gjort med projektor, Alltså jag hade en bild som va uppspeglad på väggen för att måla av med blyersh och sen måla i med färg. Texten är också målad på samma sätt. Bilden till VÄNSTER har jag målat här hemma i mina föräldrars rum. Där är allt på frihand. Ibörjan var det svårt och jag minns att jag tänkte "vad har jag gett mig in på". Men resultatet blev bra och dom är nöjda. Orden är dock inte målade utan är köpa på en hemsida :)

Varje gång jag går förbi målningar så längtar jag tillbaka till måleriet. Jag vill börja jobba nu med allt, tappetsera göra väggmålningar ja allt. Men de kommer jag hinna göra senare när Kalven börjar på dagis :)

Har även gjort en målning i mitt rum på min man Zac Efron ;)


Den tog 1.5 dag att måla upp. Är supernöjd och jag älskar den!

Nu ska jag sova så vi hörs mer imorgon alla fina!
PUSSAR

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0