Sverige-Italien!

Har precis sett hockey matchen mellan Sverige och Italien, Kan säga er att den va riktigt spännande och helt underbar att se, Man kan säga de att Sverige vann med 4-0 SÅ JÄVLA BRA!! :D

Från att ha förlorat igår till att vinna idag så stort, Äsch vet inte vad jag ska säga, Jag är stolt! Nu ser jag fram emot nästa match som spelas på tisdag då de möter tjeckien (?) och förhoppningsvis så vinner dom den och då blir det final. Förstå om det blir en repris av förra året... Sverige-Finland ja då blir jag rädd... HAHA eftersom jag kommer vara på Åland den helgen och min pojkvän hejar på Finland.. Så det kan hända att det blir hus i helvete om vi ska se den tillsammans,,, Nästan så jag är lite rädd för det,, hah :)

Nej nu blir det en film! :DPUSSAR

Inget bloggande på grund av seg dator!

Och ja med seg så menar jag att jag kan ha den på i ca fem minuter innan den börjar bli helt varm och låta som ett helt flygplan när det åker iväg, Högt och jävligt. Men vad ska man göra? Den gungerar så länge den gör.. Lite synd bara att jag inte kan sitta vid den så länge eftersom det ger ifrån sig en typ av strålning., Så fort jag skaffat mig en bättre dator så ska jag blogga toppen super jätte mycket !! Jag brukar i för sig skriva ganska mycket när jag är på Åland eftersom datorn vi har där är jätte bra :)

Men i alla fall idag så vaknade jag redan vid 09.30, Känns ganska skönt att jag inte sov bort hela lediga dagen. Jag såg lite på tv först i sängen och sen gick jag upp för att äta frukost samt se en film som gick på tvn. Den var ganska bra synd att jag inte minns vad den hette.. Ni kan gå in på tv.nu och kolla under kanal 3 och sen klockan 10.30 så ser ni vad den heter. Jag kan tyvär inte göra det nu eftersom att datorn slocknar då!

Sen efter jag sett den så började jag städa och fixa en massa här. Först så såg det ut som ett bombnedslag och kaos bara men jag fixade till det. Nu skulle det bara behövas dammsugas och sen torka av bordet. Hoppas nu bara att mamma & co blir glada.. Annars skulle det kännas som att jag gjort det i onödan (?). Jag har även fått bort ganska mycket tvätt så det är skönt. Dock så tror jag att torktummlaren är sönder så det är lite segt med att få den upphängd någonstans... Jag som tvättad en hel del lakan hah :)

IKVÄLL så är det hockey igen, Sverige möter Italien och ikväll dåå ska vi ta dom! Jag lovar er nästan att Sverige vinner.. ska vi säga att det blir 5-2 till dom? ;) Eller vad tror ni? Är ni lika inne i hockey VM som jag ?

Nej nu ska jag se klart på en film jag satte på och sen ska jag väl försöka gå på en promenad i det fina regniga vädret :) Vi kanske hörs lite senare alla fina läsare!

PUSSAR

(hehe hittade en bild som är ifrån 8an, Alltså ca 5 år gammal)

Söndag!

Hej på er alla!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt mer än att det är söndag idag och jag åker tillbaka till Sverige nu ikväll. Samtidigt som det känns skönt att åka dit så vill jag vara kvar här. Nu vet ju jag att jag inte kan vara det eftersom att jag har fem veckor kvar i skolan där tre av dom är praktik. Ser faktiskt fram emot den. Ska bli roligt att se hur det fungerar i en måleributik. Hoppas bara inte det blir så lång tråkigt som vissa får det att låta de som.

Kommer vara framme typ vid tio ikväll så då kommer jag väl förmodligen sova. Om det inte blir tjaffs. Jag hoppas verkligen inte det för jag orkar inte med det. Man blir bara depprimerad och vill typ dö?!

Annat så är det finland-slovakien nu som spelar på tv4. Känns egentligen inte så kul att titta på. MEN jag har blivit helt besatt av Hockey VM haha jag trodde aldrig det själv. Men nu såå helt galet. Och nej jag hejar inte på Finland utan på Sverige eftersom jag ser mig själv som mer svensk än finne.. Galet eller vadå?!Nej nu ska jag se lite hockey och sedn börja åka mot båten :)
PUSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0