00.32

God natt eller hur man säger!

Nästan hela dagen har gått åt till flytten och vi har fått nästan allt på plats nu. Tycker det blev riktigt fint. När vi hade fått in allting vid halv sju så åkte vi iväg till Tillfället för att kolla på möbler och en massa annat. Vi hittade ett jtte fint matbord för fyra personer som vi köpte. Samt en jätte stor och skön säng som vi får hem inom 5 veckor! GUD VAD JAG LÄNGTAR EFTER DEN!! Men det kommer finnas en nackdel om den sängen HAHA... Både jag och min pojkvän är vana vid att sova tillsammans i en 90cm bred säng. Och ja vi har gjort det i snart 10 månader. Och nu så kommer vi ha en 1.80m bred säng. såå det kommer väl sluta med att vi bara sover på en del av sängen haha.. galet :)

IMORGON ska vi åka till gmla lägenheten för att städa sen ska vi vl fixa lite mer i den nya här. Och så ska jag fota lite så ni alla kan få se hur fint vi har det här :)

NU ska jag kolla på när gubbarna spelar hockey och äta kakor.. Vi hörs imorgon mina finisar.
PUSSAR

Fredag!

Hej på er igen!
Kanske det blev lite seg uppdatering igår också. Men nr jag inte vet vad jag ska skriva om så blir det ganska svårt. IDAG så är det ju den sköna fredagen igen och alla som längtat efter helgen kan andas ut nu. Men för mig och min pojkvän så står de mycket annat på schemat! Vi ska nämligen flytta in till våran nya lägenhet idag :D Det är jätte spännande tycker jag. Så det kommer bli första natten vi sover där nu, Lite så där lagom läskigt men det ska nog gå. Tänkte att jag skulle ta lite bilder så ni får se hur fint läge vi har det! :)

Sen så ska jag även försöka kontakta bilskolan som vägrar ha sin mobil igång! Jag skrev ett mejl nu också där även mitt nummer står så jag hoppas att han ringer upp! Annars måste jag ta kontakt med en annan.. ÅÅÅÅH jag som vill börja köra nu! haha det skämmer mig också att jag kanske förhoppnings vis kommer ha körkort om bara någon månad! Men det sa nog gå bra hoppas jag!

Nu har jag inte tid att skriva mer eftersom att jag ska packa ner köket. Skriver lite senare om jag får tid.
PUSSAR :)

Justin Bieber.Här är hans nya låt Boyfriend.
Tycker faktiskt den är gansa bra, haha (a)
PUSSAr

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0