Äntligen Fredag!

Ja tjenare!

IDAG nu så måste jag skynda mig till skolan för att hämta mina luckor, Och sen ska jag skynda mig hem.. det här kommer ta typ.. 2 timmar eftersom att skolan ligger så långt bort ifrån mig. Sen så ska jag skynda mig att packa ihop en liten väska och sen ska jag bege mig till Åland! :)

Åh saknar mig älskling så att jag spricker! Men nu måste jag skynda mig så!
PUSSAR <3

Vem förtjänar det mest ?

''För att kunna respektera en annan.. Måste man kunna respektera sig själv''

Jag tror att om man tvekar helt på sig själv har man väldigt svårt för att kuna visa respekt mot en annan människa. Jag menar de att om du tillexempel slänger ur dig elaka komentarer eller vad som helst blickar. Så tror inte jag att du är redo att ge någon annan den respekten just den personen förtjänar. Det är inte enkelt för någon att helt kunna förlita sig på sina egna tankar och funderingar tills man verkligen känner att.. ''Fan nu gör jag det här, Det känns bäst så och jag hoppas för all del att folk förstår''. Men det fungerar ju inte riktigt så eftersom att vi lever i ett sånt samhälle där alla är elaka mot alla fast på olika sätt..

Det är inte enkelt. Men man kan åtminstånde försöka..
Det skulle inte skada..PUSSS

Tror nästan de va den längsta skoldagen på länge!

Heej på er!

Ja som ni vet så slutar ju jag egentligen 15.55 i stort sätt varje dag.. MEN vi brukar få gå innan tre för att vi är så duktiga.. Fast idag när jag skulle åka så insåg jag ju att klockan va halv fyra, haha det känns ganska bra att vi har varit kvar i skolan så länge idag! :)

Jag blev även klar med det som skulle bli klart, Nämligen luckorna till mitt projekt arbete, Det va ju så bråttom med att dom skulle komma hem innan helgen färdiga så NU är dom det! :) Och super fina blev dom tycker jag ialla fall. Är galet nöjd så nu håller jag bara tummarna att resten är det!

Så här blev resultatet:Carrara marmorering i mitten och kolmårdsmarmorering runt om! Jag är väldigt nöjd med mina luckor! :) Fick inte någon riktigt bra bild där alla tre luckorna var med. Så ni får nöja er så länge med dom här :)

IKVÄLL så ska jag skriva det mesta på projektet, Känns som att jag blir klar när som! :D
Sen ska jag väl packa lite tror jag och sen sova tidigt :)

NU ska jag ta och göra annat,
PUSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0