När de e som... bäst?

God morgon på er! :)
Idag är det ju onsdag som ni alla vet och jag har min sista dag i skolan. Eftersom vi bara har måleri lektioner imorgon så behöver jag inte gå eftersom jag ändå inte har något att pyssla med där nu när jag är klar med allting :) Sen så vet jag inte när jag slutar exakt idag. Jag kan sluta allt mellan 10.30 till 14.15. Så det är ganska svårt nu att veta OM jag ska ta med all packning till skolan eller om jag ska åka hem emellan ?

IDAG nu så åker jag till Åland ikväll och på något vis känns det som att jag får skuldkänslor. Inte alls roligt, jag har haft så mycket olika humörsvängningar det senaste dygnet att det inte är klokt. De e något som är väldigt negativt med graviditeten. Som om jag inte redan hade nog liksom? Tycker synd om de som måste umgås med mig när jag är som jag är... seriöst alltså!

Nej nu ska jag äta upp min frukost som består av en Aktivia(fanns tydligen laktosfri) Och en risigrutti! Så vi kanske hörs senare idag eller så uppdaterar jag med imorgon bitti när jag kommit fram! :)

PUSSAR

God natt! (:Nej nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och se på lite scrubs!
Sen hoppas jag på att få sova hela natten igenom UTAN att vara tvungen att kissa!
Vi kanske hörs imorgon innan jag åker till skolan :)
Annars kommer jag uppdatera på torsdag då jag kommit fram till Åland!

PUSSAR och en massa godnatt kramar till er! <3

Studentklänningar

Sitter nu på nelly.se och kollar på vita fina klänningar. Det som är jobbigt bara är att jag inte vet hur Tjock jag komemr vara på studenten så jag får väl chansa att köpa en klänning i M/L fast jag brukar kunna ha klänningar i stl smal.. Tycker det här är lite jobbigt. Men nu så sitter jag och kollar på klänningar som är ganska tajta vid bröstet och sen är dom kanske ut-töjdbara som det ser ut så nu hoppas jag ju bara att det är så :)Tycker kanske man skulle ha någon av de här klänningarna. Är inte helt inne på att ha en helvit klänning så egentligen skulle jag vilja ha den som ör svart där ovanför. Den till vänster alltså. Så jag ska tänka lite och kanske beställa för att testa den med en kudde under kanske? haha usch kan bara tänka mig. Hoppas jag kan ha klackskor ialla fall för jag har hittat ett par jätte fina med blommor på :)

Nej men nog med det här. Ska börja packa lite nu och se på TopModel. Sova kanske är sjuuukt trött just nu fast jag har sovit ganska mycket idag och sen inatt då. Ganska konstigt humör nu.

PUSSAR

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0