Dagens ärenden!

Jag var hos min barnmorska igår igen och där pratade vi om verkligen allting. Hon är nyfiken på allt som händer kring mig. Så jag blev där ett bra tag. Sen så fick jag även höra Charlies hjärtslag igen och den här gången va dom jätte lugna. KONSTIGT när han bara är vaken på natten. HAHA dumma unge... nej jag skojar bara han är så fin :)

Men idag så ska jag göra lite saker. Nämligen skicka iväg alla inbjudningar till studentmottagningen. Jag ska ringa försäkringskassan och fråga en massa saker. Jag ska leta reda på mitt namnbytes papper. Och jag ska skriva lite saker. Ska även jobba klart religionen. Ganska jobbigt idag men det är så det är ibland :)

NU måste jag äte lunch så jag inte svimmar av eller något skulle vara lite hemskt med tanke på att jag är ''vakt'' åt min tvillingsyster idag.. Jag menar hur skulle det se ut va ?!

PUSSAR

Svar på kommentar!


Fråga: Vart är den ifrån ?
Svar: Klänningen har jag beställt ifrån hemsidan halens :) Där fanns den i en massa olika storlekar. Dock var dom lite konstiga eftersom jag hade velat ha en 38/40 men kunde bara välja mellan 36/38 eller 40/42. Priset på klänningen var ungefär 400Kr. Om du beställer den så hoppas jag du blir nöjd!

Jag får hem min klänning nu i slutet på veckan.
Så jag hoppas verkligen att den sitter så som jag har tänkt! ;D

PUSSAR

Jag har hittat den! <3Här är min studentklänning!
Den fanns både som helvit då de broderadeblommorna knappt syns. Eller en vit med blåa blommor broderat så fint över bröstet. Jag ska strax klicka hem den så jag får testa och se om den passar. Tänker även att den här klänningen är ganska lång så den kommer sitta ännu bättre sen på studenten då min bebis har vuxit lite mer i min mage :) Jag tar storleken 40/42 fast jag helst skulle vilja ha en 36/38. Men det tanke på hur stor jag kommer vara sen så är det nog bäst med en lite större klänning. Annars får jag ju bara sy in den lite hos en skräddare!

Nu ska jag klicka hem den såå spännande :D
PUSSAR

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0