Åker till Åland imorgon!

yesyes imorgon bär det av till Åland igen. Och kommer hem på söndag. Lite tråkigt att jag bara stannar några dagar men det är bättre än ingenting! Alla timmar med min älskling är vära så mycket! <3


aah vad ska man skriva!? jag är helt ute på ideer.. kanske kan berätta att resten av min klass fixade sina mössor idag till studenten. Och det visade sig att några tog rosa sten istället för grå. Visst vi är väl ett hantverk men trodde att vi hade en grå sten, haha så de blir typ halva klassen grå och halva rosa? nej men jag vet inte det blir nog lika snyggt ändå får man ju hoppas :)

ÅÅÅÅH vad jag längtar! :D

PUSS

spot and tell med min mamma :)

Hejsan alla goa läsare!
Jag kom precis hem ifrån en jätte härlig spotting! Där vi gick igenom en dammsugare som är ute på marknaden och en urhäfftig dammvippa! Jag ska se om jag kan lyckas fixa fram en video till er sen ;) Sen så fick vi lite tips om hur man kunde fixa det julmysigt hemma hos sig och extra viktigt med alla dessa ljud som man ska ha så här dags till julen :) Det menas med bjällror och en massa sånt mys.!

Undet detta så va det en tävling om hur noga man då hade lyssnat på informationen av dammsugaren.. Jag hade iaf ett svar kvar i huvudet men mamma hadde minsann alla och hjälpte mig att vinna,, dumduuuuuumduuuu...


(Värde ca 1700:-)
En dammsugare! haha och gissa vad mamma vann en också. HELT OTROLIGT vad jag blev glad. Hur bra är inte det här när jag ska flytta hem ifrån? helgrymt om du frågar mig!

För övrigt så tycker jag att spottingen och allt är hur mysigt som helst. Man får god mat och vin att gnaga på. Och det kommer härliga människor dit som man får umgås med. Nog inte med alla trevliga personer som fixar det här och faktiskt lottar ut saker :) Hur kul som helst verkligen!

Nej nu ska jag gå!
PUSS

Har ni tänkt på hur ni vill gifta er?

Hejsan alla ni få som faktiskt läser! :)
Det är alltid lika kul att se att ni stannar kvar fastän jag inte skriver så mycket om mitt så kallade liv.
Men det va inte det jag ville skriva om idag utan jag vill berätta om förlovningar och bröllop!
Jag undrar även hur ni ser på det?
Och är det okej att förlova sig i vilken ålder som helst?

Jag har alltid drömt om det perfekta bröllopet med den perfekta killen som jag vill dela mitt liv med, Visst kanske det låter lite gammalt och folk säger att i dagens läge så finns det inget som heter ''evig lycka och kärlek''. Men jag tror att dom har helt fel. För jag tror att man faktiskt kan hitta någon i nu läget som man vill leva med för resten av sitt liv. Med det här menar jag att man kan leva tillsammans även fast man inte vill gifta sig.Den 5 december jag varit tillsammans med min fina pojkvän och jag tror helt ärligt att det här är den personen i världen som gör mig allra lyckligast. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi kommer hålla ihop ett bra tag helst hela våra liv om det går! För jag ska berätta för er att jag träffade honom för första gången för ca 2 år och 3 månader och redan då visste jag att det va något speciellt med honom. Men det va inte det lättaste att umgås eftersom att han bodde på Åland(vilket han fortfarande gör) Så jag gjorde så mycket som möjligt för att kunna prata med honom. Jag minns att vi pratade på msn ni vet videosamtal? vi kunde sitta hur länge som helst och göra det. Sen ringde vi också till varandra men det va ganska dyrt så det blev mest msn.
      ´
Jag försökte även varje gång jag åkte till Åland att träffa honom, Vilket jag lyckades med EN gång under två år, Då jag bad min mormor åka in via en butik som han arbetade på. Det va som att bli kär på nytt när man såg honom. Men sen gick det en period där vi inte pratade alls och det va hur hemskt som helst enligt mig, Och man tänkte att det inte alls var meningen att de skulle bli han och jag. Men nu för typ 6 månader sen så träffades vi för första gången på riktigt vid en hamn inne i stan.

Kan ni tänka er.. efter typ 2 år träffas man på riktigt igen efter att ha pratat med varandra på bara internet. Helt sjukt egentligen att vi har orkat med allt det här. Men idag är jag evigt tacksam och hur lycklig som helst med min finaste pojkvän <3 Och jag hoppas och tror att han är det också :)


PUSS och KRAM på er alla!
Och kom nu ihåg att din eviga kärlek finns där ute, För tro mig jag har hittat min!

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0