27december2011

hej bloggen,
kan inte säga annat än att jag mår som ett helvete, Min mage gör ondare än ondast och det tar kol på mig, Var till läkaren idag och fick bajsmedicin, och tro mig jag ha skitit fyra gånger idag på grund av förstoppning, MEN det gör nu så satans ont att jag har börjat få svimkänslan i huvudet och nu är min mage större än någonsin.

Imorgon ska jag dit igen för att be om ett ultraljud och få se vad dom säger där. Hoppas det går snabbt alltiohop för jag vill åka till min Älskling <3 Men han förstår nog om jag kommer på torsdagen istället fast jag vet inte, kanske blir till att jag åker imorgon också. Jag får helt se på hur det är.. Men som det känns just nu vill jag bara DÖ!

Nu ska jag börja bege mig mot sängen och försöka få en timmes sömn iaf.
PUSSAR

Dålig uppdatering Nr.1

Hejsan bloggen!
Jag har inte skrivit på tre dagar nu och jag känner att det inte har varit min bästa bloggperiod precis.
Men jag ska berätta helt och allt vad som har hänt och vad som kommer att hända!

jag har jätte ont i magen längst ner vid äggstockarna så som jag har trott men nu har jag själv kommit fram till att det är tarmen. Så imorgon ska jag till läkaren så dom får kolla noga på mig. Jag ska även ha med mig min mamma för att dom inte bara ska kunna lura mig på pengar. Jag vill ha ett svar på VARFÖR jag inte får sova på nätterna skita ordentligt eller kunna äta utan att känna det här illa måendet, Usch alltså det är inte friskt någonstans det här som jag har råkat ut för. Jag googlade även lite på bakterien som Dexter hade i kroppen. Och det stod att den skunde smittas till en människa och ha magkramper, kräkningar och viktnedgång. Jag har knappast gått ner i vikt men jag har de andra eller ja illa måendet, usch fy nog om det !

Jag har även haft en jätte fin jul, Jag fick en fin väska nagelack, en kokbok och sen lite annat pyssel som jag tyckte om :) Sen har jag mest bara sovit bort mina dagar för att jag knappt har någon kraft till att göra något. Då har jag även sluppit att känna smärtan i magen.

IDAG: Så vaknade jag som vanligt ganska sent men det var skönt att få sova så länge som jag fick. Jag gick upp och fixade till så mycket som jag gjorde och sen så åkte jag och min stressiga familj till Täby.C där det va så mycket människor att man fick spunk i huvudet. Men ialla fall det var ju REA överallt så jag gick såklaaaart in på Desigual och kollade på deras kläder, jag hittade ett par byxor som va sååå snygga! Dom kostade ju typ.. 1.149:- men jag börjar undra om det faktiskt var värt dom pengarna, Sen hittade jag en jätte snygg tröja som hafe 48% rea så den blev bara att kosta 649:- vilket jag tycker va ett helt okej pris!


Tycker den är hur snygg som helst!
Före  1249:-
Efter  649:-PUSS och hej då :)

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0