Ja det kan man tycka! men så här tycker jag....

.... Det är inte lätt att vara jag just nu måste jag säga. Folk som är mig nära pratar strunt. Och det sårar mig. Vist dom får gärna ha sina åsikter men att sen anklaga mig och sen sluta prata med mig. Jag har inte förstått vad som hänt på hur många veckor som helst. jag har bara fått in den här skiten i mitt huvud utan att ens tänka på det. Men ju längre in och ju mer som trycks in där. ju mer sårad blir jag. Och jag kan inte ens förstå hur man kan säga så som man säger. Jag förstår inte vad jag har gjort eller vad som händer.
          Just nu känner jag bara att jag vill flytta hemifrån och börja ett nytt liv. För så som det är nu vill jag inte ha det. Folk som snackar bakom ryggen och när jag är med. Jag klarar inte av det längre. dags att söka jobb och flytta! hjälp alltså..

Skolan idag har varit bra. Fick träffa min älskling igår igen och jag älskar han mer en någonsin för det känns som att han är den enda jag kan prata med just nu. åh min älskling, jag ser inte han på en vecka nu men jag hoppas att vi ses så fort jag kommit hem :) Det blir nog bra det hoppas jag <3

Åker också till Åland imorgon. Ska bli roligt att träffa Jennifer igen :) <3

Nu ska jag sova PUSS <3

Idag ska jag sova hos...

...min Älskling som kommer hem!
Ska åka till honom efter skolan sen och pussa på honom.
Imorgon kanske vi ska på bio
hoppas att vi ser på FB-fimne för den verkar grymt bra :)

MEN idag har jag på mig det här skulle jag skriva:


* Linne - Ginatricot
* Linne - Cubus
* Leggings - DeaNu ska jag dra till skolan! Hörs ikväll då kanske!
PUSSS <3

Kungarna av tylesand nu på tvn min

Sitter och kollar på femman.
Jag älskar Nemo han e ju bara för gullig alltså :)

Kom hem från fullerö nyss och jag kom hem med några fina saker ialla fall. bla två presenter och sen en sparbössa om man kallar det så. Som jag ska spara pengar i till min hund som jag ska köpa till våren. Hoppas det verkligen blir av då. Ska visa er en bild sen på en hund som jag funderar på att köpa. Sen köpte jag ett doftljus som luktar kakor. Så jag ska väl tända det snart efter jag har duschat. Ska se klart på kungarna också! :)

I morgon kommer Adam hem och det ska bli super kul att träffa honom!
Finare pöjk finns inte <3

Nu ska jag se på tvn och sen duscha tror jag :)
Hörs imorgon!
PUSSS

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0