Jag är för jäkla kär i dig Adam! <3

Heeej alla cooola läsare! :)

Jag har absolut inget att skriva, Eller jag har jätte mycket men jag skulle kunna ta det i ett videoinlägg för jag orkar knappt skriva allt.. Eller så gör jag det bara HAHA! Det går jätte bra i skolan, Eller ja inte i kärnämnerna men annars så ligger jag på vg/mvg, Det är toppen tycker jag.

Mamma och fredrik har vart borta en vecka. Dom har vart i Cypern utan mig :( Men mamma har sagt att nästa gång så ska ALLA följa med och då e jag lycklig för aldrig mer ska jag vara utan mamma. Det går bara inte, Och kalla mig mammagris ni bara men jag står för att vara det.. hehe ^^

Orkar egentligen inte skriva.. men så gär ligger mina betyg just nu:

Svenska: G
Engelska: G
Matte: G
Kultur och stilhistoria: MVG
Hantverksorientering: VG
Datorkunskap: MVG
Bild: VG
Målerilektionerna: VG


Vet inte vilka mer ämnen vi har juts nu. Är för trött för att tänka. Jag ska sova extremt tidigt ikväll. Ta en dusch och sen ska jag sova. Vakna tidigt imorgon och vänta in mamma och fredrik. Fick vara ledig imorgon från skolan. Vi ska bara vara i ursvik för att ha nån dag med klassen. Kan ju vara kul men ska ju andå vara med skolan hela dagen på onsdag. bleee!

Men nu har jag saker att göra :)
PUSS

Tattuering

Hejsan!

Tattuering är något som jag velat ha jätte länge. Men vad jag vill ha och vart någonstans är inta klart än, Fast jag skulle nog vilja ha blommor längst min sida, Och senVill jag ha en på min handled där alla mina syskons namn är.. Men nu när jag tittade runt på google så hittade jag den här tattueringen:Skulle vilja ha en sån tattuering, Anringen rosos som klättrar eller en annan typ av blomma.
Så fina tycker jag :)

Men nu ska jag ta och göra något annat!
PUSS och KRAM

Jag är ju sämst på att uppdatera!

Jag ska säga er att det är 26 grader vamt och jag ÄLSKAR det! :)

jag har knappt skrivit något på bloggen sen jag fick en ny design, kanske lte synd, jag är dck inte helt nöjd med dig. Tror att jag ska finslipa den lite till sen när jag får tid. Men idag har jag en massa att göra. Har ett jobbmöte klockan fem. och sen vid sju ska jag spela golf en timme eller två om det blir så :) Sen ska jag väl hem och plugga matte som vi har nationela del 2 på fredag.. Det ända som e positivt med det är att vi slutar halv elva på Fredag så det är NICE

Min vecka hitils har vart.. BRA jag var på bio igår med min grabb.. vi såh Robin Hood. jag tyckte att den var skit bra oh jag kommer se den fler gånger absolut. Men han tyckte däremot att den inte var lika bra, han sa att han inte förstod så mycket. Men så kan det ju vara ibland, jag fattar inte Shutter Island haha.. jag som e tokig i skallen bara! 

I helgen kommer mormor och morfar. Dom ska vara här hela nästa vecka för att mamma ich fredrik åker till Cypern.. vill också åka utomlands fast egentligen inte. Dom lär ju typ ha lika varmt som vi har här hemma i sverige. Liksom 25 grader varmt ska man inte klaga på. Ut i solen och bli brun.. det ska jag bli i sommar. Det kan ni ge er på ;) 

Förresten har nu hört han här: 
 

Tolv år gammal.. Och jag blev ju nästan kär i grabben.. ojoj
Nu måste jag göra annat,  HA EN BRA KVÄLL
// NadjaIsabelle

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0