knas..

När jag äntligen nått toppen faller jag ner och slår mig hårt i huvudet.
Jag orkar inte låtsas längre.
Allt har varit skit och nu helt plötsligt när jag har funnit lycka igen ska det bli så här knas igen,
Jag trodde inte mina ögon när jag läste det jag läste.
Jag ville nypa mig i armen och tro att det inte var sant.
jag ville inte tro på det.
För jag viste att mina känslor inte skulle kunna hålla sig borta..
allt var bra tills allt kom upp i mitt huvud igen.
Jag trodde jag var lycklig men som jag känner just nu är jag bara vilsen i mitt hjärta,
 jag vet inte hur det här ska gå..
Jag måste försöka släppa mina känslor..
för som det är nu..
jag klarar inte av något alls..
jag vill inte göra några val..
Jag vill att allt ska va som det varit..KNAS det är så det är, men vad ska man göra åt det? DRAMA blir det också.. herre jösses. Imorgon kommer min älskling hem från sitt landställe. Jag vill aldrig mer vara utan honom. han gör mig lycklig :) ska åka till han på kvällen när han kommit hem. kanske blir lite sent. men det är lätt värt det. efter två veckor känns det som att hela jag har gått i bitar. inte vart vid hans närhet. om han bara viste! Jag älskar honom!<3

PUSS och HEJ <3

ooh Let's get naked.. Eller`?!Nej jag skojade bara mina underbara läsare!
Idag har det inte hänt så mycket. Det skulle komma en person som skulle köpa moppen vid kl 14.00 men han dök inte upp så nu kunde jag inte bli fyra tusen rikare. hoppas verkligen att jag blir av med den snart för jag vill ha mina pengar och jag kör endå inte moppe så det är onödigt om den bara står här och inte gör någon nytta.

Ikväll ska jag sova så att det blir fredag fortare för sen är det lördag imorgon kan man tänka och då kommer världens underbaraste hem. Har inte träffat honom på två hemskt långa veckor,. Och jag e grymt sugen på att ge han en puss för varje gång jag ser honom på en bild. Eller får ett medelande från honom, Eller när han ringer med videosamtal. Älskar min pojke till hundra! <3

Men nu ska jag gå, chiaaoo :)

Nästan två veckor sen..

Nästan två veckor sen jag bloggade sist, Vist känns det tråkigt att jag knappt skriver längre, Förut gjorde jag inget annat än att skriva här på bloggen och få ut alla mina känslor, minns en gång när jag va tvungen att blogga innan jag gick till skolan och skriva vilka kläder jag hade på mig och sen hur jag skrev på lunchen i skolan direkt när jag kom hem och sen innan jag skulle sova, och en massa inlägg där emellan.. Tycker ni att jag borde bli så aktiv igen.. jag tycker det. för jag älskar ju att blogga, Men jag har ju så mycket annat för mig, pojkvän, hundar, och sen mina små syskon, Kanske jag ska börja skriva igen som ett yrke, Kanske fixa en sport blogg eller måleri blogg. Sånt som jag verkligen tycker om och inte en sån blogg som alla har nu för tiden.. Vi får se :)

 Jag har inte gjort så mycket hitills på lovet,
vart med pojkvän,
vart på Åland,
vart i Vimmerby,
Vart i Gränna, 


Hoppas jag kommer åka till fler ställen, ska till Åland igen nästa vecka och kom på nu att vi även ska till Kolmården på tisdag det längtar jag till jätte mycket för har inte varit där på kanske två-tre år. Vilket är synd för när jag va mindre åkte vi dit varje sommar.

Nu ska jag gå så ni får ha det BÄST kanske skriver imorgon :)
// NadjaIsabelle

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0