I <3 TRUEBLOODOrkar inte stanna uppe så mycket längre till nu, Jag är lika trött som om jag inte skulle ha sovit på 4 dygn, Galet vad är det som händer egentligen.. Men ikväll ska jag sova vid åtta eller nio så att jag orkar gå upp imorgon vid 6.. Inte alla dagar jag kommer iväg till skolan och det blir ju inge bra sen på min närvarolista haha.. har lite mycket frånvaro kanske men det ska bli bättring på det :)

Jag tänkte se på ett eller två avsnitt av den nästbästa serien just nu, eller jag som finns..
 haha den bästa är ju självklart The O.C eller jag har fel folket ? ;)
Men nej glömde bort Criminal mindes det är ju sjukt bra,
 LOVE LOVE LOVE :)

Men nu ska jag byta om till myspys kläder och så ska jag se på det och hoppas att mitt deppiga jag ska försvinna, Vet inte ens varför det är så här kanske för att jag är olyckligt kär eller något, FAN att det skulle hända.. haha vet inte ens vad eller hur jag ska göra.. men men galet nog så älskar jag han fortfarande,

Nu ska jag gå,
Vi hörs imorgon sötnosar ! <3

Olyckligt kär

Jag har bara en person i huvudet som jag försöker att glömma, MEN fan det är inte lätt alltså, har försökt att bli kär i en grabb men det fungerar inte, Och nu känns det bara som att jag har ett tomt hål där mitt hjärta ska sitta, I mitt huvud vill jag bara springa till honom och säga att jag älskar honom men hur pinsamt är inte det? tänk om han skulle säga att han inte vill ha mig så som jag vill ha honom.. Pinsamt säger jag bara..

Jag kommer sluta som ensam tant i min lägenhet med 100 Hundar.. ojoj

Nu måst jag gå.. Puss på er <3

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0