Debatten blev inte av PGV det här:Har inte bloggat något alls idag!
Jag laddar upp komentarerna från debatten imorgon!
PUSS och HEJ
<3

Då var det en tid utsatt!

      

Varför jag har den här är för att ALLA som läser bloggen har komenterat både det ena och det andra. Så därför är jag glad över att jag har så att jag måste godkänna komentarerna innan dom syns över hela internett.. Och som ni alla säkert redan vet.. om någon sån här röstning skulle komma i sverige skulle jag rösta NEJ!

Som ien komentar stod det; ''Varför ska skiten komma tillbaka igen?''
BRA fråga.. Håller helt med det som folk haf skrivit både om varför dom vill ha slöjor och inte ha det. Men om ni nu ska bo i sverige kan ni väl ta av dom. Visa erat hår och ett leende.. Har för mig att ni har ganska vackert hår. Eller är jag helt ute och cyklar nu kanske. MEN i alla fall vill att så många som möjligt är med i morgon så tipsa alla ni känner tills imorgon 18.00 så ska jag uppdatera er så ni ser vad andra tycker och vad dom flesta vill! :)

PEACE OUT! 
<3 

Radera eller ha kvar? - Det togs bort

Nej men ärligt nu hörni!! Alltså jag hade skrivit ett inlägg om hur illa jag tycker om kvinnor som bär slöjor, Jag skrev att jag tyckte det såg ut som att möta morran ur mumindalen varje gång man mötte på en kvinna med slöja på stan. HÅLLER NI INTE MED MIG?! Tänk efter lite själva alla människor.. Det liknar lite jag ska visa bild sen så fattar ni vad jag menar.

Jag är varken Rasist eller något annat jag tycker bara att sverige ska börja fatta att dom inte respekterar oss när vi åker ner till länder där man MÅSTE bära slöja.. egentligen det är bara skit varför ska man inte ens få se sin fru, Sin mamma, Sin dotter ? HAHA kalla mig vad ni vill men fick en tanke nu; ''skäms ni över era kvinnor ?''  Ja det kanske ni gör.  Men men jag är berädd på att ha en debatt här på bloggen.. Kanske vi kan ta den imorgon. Ni som läser kan ju kommentera i det här inlägget!  SLÖJA eller INTE SLÖJA? ja det är frågan ! :)Bilden jag hade i det förra inlägget.. Kommer ifrån
http://DN.se 

PEACE OUT ! <3

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0