Håller biljetterna i min hand!

HEJ !!
Glad som bara den. Sitter och håller i dom älskade biljetterna till the twilight night. Det ska bli super kul Nu ska jag ha roligt i TRE veckor så jag får se på den älskade filmen <3 Och hehe mamma är avonsjuk på att jag får se den före henne. Hon sa bestämt att hon skulle se den dagen efter. Ja på premiären ;)Och som ni ser så är det två olika rader. Men vi sitter fortfarande med varandra..
Nu är den stora fråga bara: SKA man ha lite mer vampyr/varulv kläder?
haha nej verkar lite skumt så jag ska nog ha på mig vanliga men snygga till mig lite, Det är ju trots allt förhands visning eller vad man nu ska kalla det! Love Love Love!

// NadjaIsabelle

Mys dag med Linnea :)

Hej bloggen!
Idag så vaknade ju både jag och Linnea tidigt som ni kanske märkte i VB. Men iaf vi såg på Björn Bröderoch myste i soffan. Och ja du det var ett tag sedan jag såg den filmen så i slutet... Pinsamt nog så började jag gråta. Men sen tänkte jag att det e ju helt normalt att gråta till en film.. Vilket jag gör med alla filmer men endå ;)

Lite senare vid ett så kom Ellinor och då lagade vi lunch, Fick bli korv och pasta, Vilket alla åt mycket av eller jag ialla fall för jag e hunrig konstant. Skulle nästan kunna tro att jag e på smällen så ont som jag har i brsösten och kissar och äter. haha läskig tanke eftersom jag inte har haft sex sen Isac's tid ;)

Men iaf innan Ellinor kom så bakade jag och Linnea chokladbollar och vi rullade dom i pärlor, strössel och pärlsocker. Så dom blevlite varierade. Gulle då ville rulla alla och sa hela tiden ''Är den klar nu'' när bara 1/3 var på ''klistrad'' Men dom blev fina så nu står dom i kylen och blir hårda och goda :)

Sen haha när ellinor var med oss så ställde jag mig under en av våra lampor ock frågade om jag skulle bli svart hårig. Hon började skratta och försökte ta en bild men det vart för mörkt, Så jag sa att hon skulle tändalampar och då.. haha Sa jag precis ''Jag fick en Idé'' haha eller ja lite efter.. Ni kanske inte skrattar.. Men jag gör.. haha!

Två bilder från idag:


Haha grymt kul jag har haft det idag :)
Det tror jag att Linnea också har haft! Love Love Love! <3

// NadjaIsabelle

Videoinlägg och Dagens kläder :)

Dagens Kläder:


* Tröja - BikBok
* Linne - BjörnBorg
* Byxor - BikBok


*
Tröja - H&M
* Byxor - ME&I

Ellinor kommer om en dryga halvtimme - timme, Får sevad vi hittar på då!
// NadjaIsabelle och LinneaLouise <3

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0