Ser på TV nu sen går jag och lägger mig vid 21.00! GOD NATT (:


Seriösaste bilden, :)
// NadjaIsabelle

Shopping idag då!

Åkte till Täby centrum ifag för att egentligen bara hitta en present till Linnea, Vilket jag också gjorde, ett urgulligt Hello Kitty bälte, Som jag tror att hon kommer tycka om, Dock tror jag att det är för stort, men hon växer väl så att hon kan ha det om några månader ;) det va liksom glittrigt och aa snyggt alltså :)

Köpte även en bh med matchande trosor, Kändes lite Wieard att köpa dom när Viktor och Fredrik var med, Det va typ dom som valde den eller något, men haha den va snygg så.. Varför inte.Och sen gubben i kassan va ju dum i huvudet, Vi hade fårr rabatt kuponger som jag tänkte att jag kunde använda så jag kom på den en sekund efter han fick pengarna men när han hörde att jag nämde ''Rabbat kupong'' Skyndade han sig så att jag inte skulle få någon rabat, Jävla gubbjävel! ååh hatar Kappahl eller hur det Stavas -.-

Köpte även tre pack strumpbyxor, Trodde att dom va svarta men icke sa nicke, Så jag ska åka tillbaka till Täby imorgon och köpa mig några svarta för det behöver jag verkligen!! :)

Mina köp:


Fanns ju inte matchande string, Så det fick bli trosor, men jätte gulliga tycker jag ialla fall :)
BH(B75) - 169.50kr
Trosor(S) : 78kr

Tack och hej för mig :)
// NadjaIsabelle

NadjaIsabelle

Född 1993, Blev mamma 2012,

RSS 2.0